Днес Слънцето се премества в знак Овен в 18:17ч. и

...
Днес Слънцето се премества в знак Овен в 18:17ч. и
Коментари Харесай

Днес е ден на грехопадението и големите съблазни

Днес Слънцето се реалокира в символ Овен в 18:17ч. и стартира пролетното равноденствие. Продължителността на деня е равна на нощта. Настъпва астрономическата пролет.

Луната е в символ Телец от 03:08ч, където ще остане до 07:31ч на 22 март. Хората стават по-възприемчиви към хубостта на земният свят и дребните наслади на живота, включително яденето и секса. Материалистична настройка и наклонност към резистентност и неизменност. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат.

Вероятно тъкмо в подобен миг някой е разкрил простата истина, че „ Пътят към сърцето на мъжа премивана през стомаха”. Днес тази мисъл е изключително настояща.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Избягвайте студените питиета. Не би трябвало да се пробиват уши или да се вадят сливици. Не напрягайте гласовите си връзки. Не посещавайте мануален терапевт за наместване на шийните прешлени. Благоприятен е единствено масажът на вратните области с масло от арника.

3 лунен ден продължава до 08:17ч.

4 лунен ден стартира в 08:17 и продължава до 08:51ч на идващия ден. Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Именно в този ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”. Луната открива достъп към сакралния информативен поток. Обикновено в това лунно денонощие човек узнава и хубавото и неприятното.

Добре е този ден също да се прекара в уединение, в отдаване на обичаното занимание. По-добре е да отделите време за себе си и за околните си. Не подхожда за групова работа. Ако груповата работа не може да бъде избегната, най-малко се заемете с нещо допустимо най-спокойно през днешния ден, което се нуждае повече от вашите персонални старания, в сравнение с помощ извън. Четвъртият лунен ден изисква съзидание. По предписание минава безшумно. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас

.В 4-ия лунен ден светът отразява вашите мисли, усеща, проблеми и дефекти като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Това е най-успешното време за избор. Възможно е дори да бъдете принудени да извършите подобен през днешния ден. Не правете типичните неточности при взимане на решение. Запомнете: разновидностите са постоянно повече от два. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение към себе си. „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Здраве – Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицинските процедури не би трябвало да се организират в този момент. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни и към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме. Това е ден на грехопадението и огромните съблазни. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете с малко прочут сътрудник.

Посещение при коафьор не се предлага.

Добре е да се помолите през днешния ден пред иконата „ Поръчителка(ходатайка) за грешниците”(може да я намерите посредством Гугъл). Обръщането към тази икона е директно посредничество посредством Богородица за амнистия на греховете и помощ при горест и отчаяние, при фамилни проблеми, както и за излекуване на тежки скоротечни заболявания,. Днес тя има особена мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР