Днес ще ви кажем защо не е желателно да носите

...
Днес ще ви кажем защо не е желателно да носите
Коментари Харесай

Ето защо НЕ БИВА да носите снимки на роднини в портфейла си:

Днес ще ви кажем за какво не е желателно да носите фотография на обичан човек със себе си и до какво води този привидно невинен навик.

Много хора имат навика да слагат сувенири в портфейла или под калъфа на телефона си – сладки бележки или фотоси на обичани хора. Езотериците настояват, че един подобен сантиментален подтик може да приключи с неуспех или да аргументи неуспех. Нека забележим за какво не трябва да носите фотография под калъфа на телефона си или в портмонето.

 остарели фотоси

Възможно ли е да носите фотографията си в портфейла си или да поставите изображението на обичаните си хора там?

Опитните черни магьосници постоянно вършат вреди или любовни вълшебства върху фотоси. Смята се, че картината, която най-точно въплъщава външния тип на човек, е съвършен инструмент за влияние върху него. Ако инцидентно изпуснете фотография от портфейла или калъфа си, рискувате да „ навлечете “ неприятен шанс на този, който е изобразен на нея – фотографията може да попадне в ръцете на хора с недобри мисли и проекти.

Освен това си коства да запомните силата на нещата, тъй като парите и телефонът са материални полезности, които съхраняват информация за финансовите изгоди. Тук няма сантиментална сила, само че тя участва вътре във вас, защото вие, без да знаете за какво не можете да носите фотография в калъф за телефон, я поставяте до вашия смарт телефон или в портфейла си. В резултат на това две сили, духовна и материална, стартират да се опълчват една на друга и вие пропускате и двете – връзката се утежнява, финансовият поток се блокира .

Възможно ли е да носите фотография на умрял в калъф за телефон или в портфейл

Първо, съществува мощно застъпено мнение, че си коства да се обръща внимание на мъртвите единствено в дните на тяхната памет и възпоменателни дати. Във всички останали случаи вие единствено безпокоите душата на покойника на вятъра, която по-късно може:

да ви споходи в сънищата; да ви се яви наяве; да изплаши децата ви.

Твърде честото послание към умрелия, т.е. постоянното гледане на фотографията в портфейла, ще приключи за вас с безсънни нощи и ненужни видения.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР