Днес ще станат ясни шампионите на първия по рода си

...
Днес ще станат ясни шампионите на първия по рода си
Коментари Харесай

Кои ще са шампионите на виртуалния Madrid Open - гледайте тук!

Днес ще станат ясни първенците на първия по рода си виртуален тенис шампионат Madrid Open с присъединяване на доста от звездите на ATP и WTA. Вчера се изиграха 1/4-финалите, а през днешния ден предстоят полуфиналите и директните борби за крайния триумф.

Днешната стратегия стартира в 16,00 часа българско време с първия полуфинал при дамите - Фиона Феро - Сорана Кърстя. Най-рано в 16,30 ще се изиграе полуфиналният конфликт при мъжете Стефанос Циципас - Давид Гофен, в програмата следват и останалите два полуфинала: Каролин Вожняцки - Кики Бертенс и Анди Мъри - Диего Шварцман.

Мачът сред Циципас и Гофен се обрисува да бъде много забавен, защото и двамата демонстрираха от началото на шампионата отлични умения с джойстика на видеоиграта Tennis World Tour. В другия полуфинал при мъжете Анди Мъри е в ролята на любимец против Шварцман, само че аржентинецът надали ще се даде без пердах. При дамите и четирите участнички демонстрираха класа и са на полуфинал без проваляне.
Полуфинали, дами:
Фиона Феро - Сорана Кърстя
Каролин Вожняцки - Кики Бертенс

Полуфинали, мъже:
Стефанос Циципас - Давид Гофен
Анди Мъри - Диего Шварцман

Виртуалният шампионат е с благотворителен темперамент, като наградният му фонд е от по 150 000 евро както при мъжете, по този начин и при дамите. Победителите сами ще дефинират какви суми да дарят за подпомагането на тенисисти, които са наранени стопански от стопирането на сезона и от COVID-19. Допълнителни 50 000 евро ще бъдат отпуснати за намаляването на обществените вреди, породени от ковид. МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НА МАЧОВЕТЕ НА ЖИВО ТУК!

ЛИНК 2

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАЧОВЕТЕ МОЖЕТЕ ДА СЛЕДИТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР