Днес ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. Ще

...
Днес ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност. Ще
Коментари Харесай

Златна есен и много слънце следващите дни

Днес ще доминира слънчево време с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Затоплянето ще продължи. Минималните температури ще са от 4 до 9 градуса, а оптималните ще са сред 21 и 26 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.
 есен семейство слънчево слънце ThinkStock/Getty Images

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 20-23 градуса. Температурата на морската вода ще е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево, сутринта по билата - краткотрайно мъгливо. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра - към 9 градуса.
 есен времето ThinkStock/Getty Images-->

В неделя и понеделник вятърът ще остане югозападен, слаб до сдържан, в Източна България през втория ден - и краткотрайно мощен. Затоплянето ще продължи и дневните температури ще надвишават 20 градуса, тук-там в припланинските региони и в Източна България ще доближават 26-27 градуса. Минималните също ще се покачат.
 
Ще има раздрана, през втория ден - забележителна, най-вече висока и междинна облачност, а на обособени места в югоизточните региони и по Черноморието преди обяд ще бъде с ниска облачност или мъгла; там дневните температури ще остават малко по-ниски.
 есен време листа ThinkStock/Getty Images

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР