Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните

...
Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните
Коментари Харесай

Есента идва със захлаждане

Днес ще бъде слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София – към 25°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 21°, на 2000 метра – към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 39 мин. и залязва в 18 ч. и 45 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 6 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 8 мин. и залязва в 18 ч. и 41 мин. Фаза на луната: новолуние.

Неделният ден също ще стартира със слънчево и безшумно време и високи за средата на октомври минимални температури, от малко под 10 до 14-15 градуса.

Още преди обяд вятърът от запад-северозапад ще се усили и в Дунавската низина ще бъде сдържан и мощен. Облачността ще се усили, само че до вечерта краткотрайни валежи са вероятни единствено на обособени места. Ще стартира да нахлува по-студен въздух.

Най-високите стойности за деня ще са към момента високи, от 24 до 28-29 градуса, само че по здрач от северозапад ще се намаляват.

През нощта против понеделник от северозапад на югоизток на обособени места ще превали кратковременно, като не са изключени и гръмотевици.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР