Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще

...
Днес ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще
Коментари Харесай

Днес слънчево на отделни места с кратки превалявания. Максималните температури ще са между 20° и 25°

Днес ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста облачност. На обособени места, основно в Югозападна България ще превали временен дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, малко по-ниски ще останат по Черноморието, в София 22°.

Това е прогнозата за врмето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде най-вече слънчево, основно към и след обяд с купеста облачност. На обособени места в масивите от Югозападна България ще превали временен дъжд. По високите елементи вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и вечерта ще бъде сдържан. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 7°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 15°-17°. Температурата на морската вода е 13°-15°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че последователно ще отслабва.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 15 мин. и залязва в 20 ч. и 32 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 16 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и изгрява в 23 ч. Фаза на луната: два дни след пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР