Днес ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с

...
Днес ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с
Коментари Харесай

Днес слънчево с максимални температури между 27° и 32°

Днес ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд с развиване на купеста облачност. На обособени места в планинските и източните региони ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в София - към 28°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време, след обяд с купеста облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. По-значителна купеста облачност ще има сутринта по южното, а вечерта по северното крайбрежие и тук-там там ще превали временен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен, след обяд югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 52 мин. и залязва в 20 ч. Продължителността на деня е 13 ч. и 8 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 14 мин. и изгрява в 21 ч. и 1 мин. Фаза на луната: един ден след пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР