Днес ще бъде погребана 18-годишната Веси, която загина в тежката

...
Днес ще бъде погребана 18-годишната Веси, която загина в тежката
Коментари Харесай

Днес обявиха ден на траур в брезнишката гимназия за загинала в катастрофа ученичка

Днес ще бъде заровена 18-годишната Веси, която почина в тежката злополука в Перник. Днес, 30 май, е разгласен и ден на печал в учебното заведение, където девойката е учила – СУ „ Васил Левски “ в град Брезник. Катастрофата се случи сутринта на 23-ти май, когато при изпреварване, кола с младежи се забива в камионче с дърва. В автомобила са трима: водачът Емил, Веси и още едно момиче. И тримата са с тежки контузии.

Настанени са в „ Пирогов “. Василена изпада в кома. За Емил се търси кръв за животоспасяваща интервенция. А другото момиче е със строшен таз, само че за благополучие се възвръща и към този момент е изписана от болничното заведение.

Както ZaPernik.com заяви през вчерашния ден, от управлението на учебното заведение в Брезник написаха: „ Бунтарството е присъщо на младите. Онези млади девойки и момчета, които учим и направляваме.

Онези младежи, които съставляват най-ценната и в това време най-проблемната част от обществото. Тези младежи, които образуват съзнание и ценностна система, както и обществен статус. Ние имаме потребност от тях!!! За страдание не всеки път съумяваме да надделем и се случва необратимото. При злополука, която породи на 23 май, пострадаха трима младежи, трима възпитаници на СУ „ Васил Левски”.

Днес, в този безоблачен ден, се разделяме с една от нашите ученички. Василена беше усмихнато момиче! Ръководството и колективът на СУ „ Васил Левски” – град Брезник с огромна болежка и огорчение изричат съболезнования на роднините и околните на Васето. Поклон! На 30 май (понеделник) радостните песни в учебно заведение ще замлъкнат, сърцата ще трепнат, тъй като ще обявим ден на печал “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР