“Днес се събират работни групи по икономика и финанси. Нека

...
“Днес се събират работни групи по икономика и финанси. Нека
Коментари Харесай

Борисов: Видях, че ПП-ДБ могат да си говорят само с нас

“Днес се събират работни групи по стопанска система и финанси. Нека да използваме идващите дни, лишени от възприятието за великолепие. Виждате каква ненавист има към момента, изключително от останалите партии. Това, което видях през днешния ден, е че ПП-ДБ могат да си приказват единствено с нас ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Бойко Борисов /Снимка: БГНЕС

Пред публицисти Борисов съобщи, че в случай че обединението на Политическа партия и Демократична България не престават да отхвърлят държавно управление, най-после още веднъж ще бъдем на избори.По думите му ще има лидерска среща сред двете обединения, само че са подготвени за това.

На въпрос чака ли президентът Румен Радев да не бърза с връчването на мандатите, Борисов разяснява, че чака президентът да подходи доброжелателно. По думите му би трябвало Радев да има интерес България да е добре и да има постоянно държавно управление.

След пленарното съвещание Борисов организира среща с групата на „ Възраждане “. До момента водачът на ГЕРБ е разговарялс водачите на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и „ ИТН “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР