Днес се проведе работна среща между министъра на вътрешните работи

...
Днес се проведе работна среща между министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

И Бойко Рашков се срещна с Лаура Кьовеши


Днес се организира работна среща сред министъра на вътрешните работи и европейския основен прокурор Лаура Кьовеши  Лаура Кьовеши Лаура Кодруца Кьовеши е родена на 15 май 1973 г. В интервала от 15 септември 1995 година до 1 май 1999 година Кьовеши е. Срещата беше част от визитата на госпожа Кьовеши в България, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В рамките на диалозите бе дадена висока оценка на българските делегирани прокурори, с които се реализира дейно взаимоотношение. От българска страна бяха показани неотдавна признатите правила, с които се регламентира съдействието сред Министерство на вътрешните работи и Европейската прокуратура, както и стартиралата законодателна самодейност във връзка с профилираните съд и прокуратура. Очакванията са те да усъвършенстват процеса на следствие на случаи на проведена престъпност. 

Обсъдени бяха и дейностите на българската страна за основаване на екип от проверяващи чиновници в Министерство на вътрешните работи, които да работят по каузи на Европейската прокуратура. Г-жа Кьовеши оцени високо работата на Министерство на вътрешните работи досега и изрази очакване за още по-активно непосредствено докладване на случаи на съществени злоупотреби със средства на Европейски Съюз.
В умозаключение беше изразена подготвеност да продължи партньорското съдействие сред Министерство на вътрешните работи и Европейската прокуратура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР