Днес партията „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания във

...
Днес партията „Има такъв народ“ откри предизборната си кампания във
Коментари Харесай

ПП „Има такъв народ“ представи листата си за парламентарните избори във Враца /снимки/

Днес партията „ ИТН “ откри предизборната си акция във Враца, видя кореспондент на организация BulNews.
Пред цялостната зала на читалище „ Развитие “ регионалният координатор на „ ИТН “ Георги Георгиев показа кандидат-депутатската листа на партията в 6-ти МИР. Под аплодисментите на присъстващите на сцената излязоха Иван Василев Хиновски, Гергана Пепиева Николова, Цветан Иванов Борисов, Иво Венциславов Стефанов, Стефан Красимиров Стефанов, Данаил Георгиев Йорданов, Филип Миленов Данков, Валери Георгиев Алексиев и Естел Димитрова Петрова.
Гости на събитието бяха ръководителят на 45-то Народно събрание Ива Митева, основният секретар на партията и зам.-председател на 45-то Народно събрание Виктория Василева, водещият специалист в бранш "Земеделие " Пламен Абровски, както и водещият специалист в браншове "Правосъдие " и "Социална Политика " Паунита Петрова.
На събитието специалистите на „ ИТН “ показаха своята стратегия и бъдещите промени, които считат да осъществя по време на своето ръководство.
„ Ние се борим за вашите ползи, можем да се борим за вашите ползи без боязън. В нашата стратегия е заложена смяна – парите да вървят при хората, които работят. Нямаме сюжети, тъй като това е фалш. Всички ние би трябвало да променим метода си на мислене, да спрем с фалша и лъжата “, сподели регионалният координатор на Враца Георги Георгиев.
“Мотото на акцията ни е – „ Време е за друго “. Време е за други лица в Народното събрание. Време е да влязат специалисти в Народното събрание, време е на можещите и знаещите хора. Време е на разсъдъка, не на настроенията и пристрастеностите. Време е на другото говорене в Народното събрание. Радваме се, че въпреки и толкоз късия живот на 45-ия парламент, ние успяхме да върнем дебатите и разискванията в Народното събрание – нещо, което повече от 12 години не се бе случвало. Време е и за различен морал в политиката, друга подготвеност, честност, отговорност. На 11 юли се надявам да покажем всички, че не сме безразлични към протичащото се в страната, че познаваме правата си и ще се възползваме от тях, и няма да допуснем повече никаква игра с парламентарното ръководство. На 11 юли ще бъдем първа политическа мощ, тъй като е време за друго! “, съобщи Ива Митева.
На въпрос на кореспондент на организация BulNews регионалният координатор Георги Георгиев отговори, че във Временната комисия за определяне на злоупотреби и нарушавания при разходването на средства от Министерския съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и сдружения са постъпили доста сигнали за корупционни практики във Врачанска област, които са предадени на прокуратурата за инспекция на тяхната меродавност.
„ За страдание някой от сигналите са толкоз потресаващи, че ние даже се притеснихме да ги обявим обществено “, съобщи той.
След като изложиха главните точки от програмата си, от „ ИТН “ беше дадена опция на присъстващите жители да задават въпроси на специалистите. В умозаключение от партията обявиха, че те са отворени за оферти от елементарните хора и дадоха обещание техният глас да бъде чут.
Гласувайте за Политическа партия „ ИТН “ с №22 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР