Днес отново ще бъде слънчево, около и след обяд -

...
Днес отново ще бъде слънчево, около и след обяд -
Коментари Харесай

Първата половина на септември ще бъде по-топла от обичайното

Днес още веднъж ще бъде слънчево, към и след обяд - горещо.

Ще духа слаб североизточен, в Източна България до сдържан източен, вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 34° и 39°. Жълт код за горещо време е в действие съвсем за цялата страна.

Месец септември ще стартира с горещо и най-вече слънчево време. В часовете след обяд и до среднощ над западните региони ще се развива купеста облачност, на обособени места - и купесто-дъждовна и е допустимо да превали и прегърми, а температурите ще стартират последователно да се намаляват. Над останалата част от страната ще се задържи слънчево и към момента горещо.

Към 4 септември се покачва вероятността на повече места в западната половина от страната да превали и прегърми. През трите почивни дни облачността ще е променлива, постоянно намаляваща до най-вече слънчево време. Вероятността за превалявания е дребна. Понижението на температурите ще обхване цялата страна, само че все пак ще бъде по-топло от нормалното за интервала. В средата на новата седмица ще доминира слънчево време, не са изключени изолирани краткотрайни превалявания, основно в планинските региони и в следобедните часове.

Към средата на месец септември времето ще е най-вече слънчево, а температурите ще останат по-високи от нормалните за интервала. Не са изключени краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е дребна.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР