Днес отборът на Берое приключи втората част от зимната си

...
Днес отборът на Берое приключи втората част от зимната си
Коментари Харесай

Берое завърши лагера в Турция

Днес тимът на Берое завърши втората част от зимната си подготовка, която се организира в Белек, Турция. Тимът отпътува за България рано тази заран и се чака да дойде в Стара Загора по здрач. Подготовката на тима продължава с една подготовка на следващия ден, след което играчите ще получат два дни отмора. Заниманията ще бъдат продължени в понеделник въз основата под Аязмото.

Берое записа две победи и две загуби в контролните си срещи на турска земя. Старозагорци се постановиха с 1:0 над Амкар Перм и с 2:1 над украинския Верес. Загубите пристигнаха в инспекциите против Заглембе Любин с 1:2 и против Вардар Скопие с 0:1. Преди идването в Турция Берое победи с 3:0 Созопол и с 2:1 Марица Пловдив.

Старши треньорът на отбора Александър Томаш показа задоволството си от свършената работа по време на лагера. „ Забелязвам, че с времето подобряваме много разнообразни съставни елементи от играта. Има неща, които не ми харесват, само че ще акцентираме и работим. Надявам се с всеки минал ден да подобряваме безусловно всичко в клуба. Като цяло съм удовлетворен, само че имаме доста работа “, сподели Томаш. Той заяви, че до старта на формалните срещи ще се търси ободряване на играчите и нахлуване в спортна форма.

До подновяването на шампионата Берое ще се готви напълно на своята база. Последната инспекция на отбора ще бъде против Славия. Часът и мястото на контролата ще бъдат оповестени в допълнение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР