Днес от 18:30 часа започва последният кръг в битката за

...
Днес от 18:30 часа започва последният кръг в битката за
Коментари Харесай

Хебър се надъхва с Europe за мача на истината

Днес от 18:30 часа стартира последният кръг в борбата за оцеляване. В нея са забъркани три тима - Берое с 32 точки, Пирин с 31 точки и Хебър с 29 точки. Именно тимът на Любослав Пенев заема 14-ото място, което изпраща на бараж с третия във Втора лига, имащ право на промоция. Най-интересно ще е в Пазарджик, където Хебър посреща Берое. Само и само победа устройва отбора на Любо Пенев, до момента в който равният прави работа за старозагорци, написа " Мач Телеграф ".
 Кой ще изгори и отиде на бараж за оцеляване?
Кой ще изгори и отиде на бараж за оцеляване?

Вижте по какъв начин може да се развият събитията

Преди решителния мач от Хебър се надъхаха с видео. То стартира по следния метод: " 105 години история, 105 години страст, един тим. За първи път в тази история ние имаме шанса да останем в " А " група. Нека са обединим в понеделник и дружно пренапишем историята. Защото тя се написа от хора - ние на трибуните, те на терена, всички дружно обединени и мощни. Една аудитория, една страст, един тим ". Клипът е на фона на известната ария на Europe - " The Final countdown ". Както е известно, досега Хебър няма два поредни сезона в Първа лига, тъй че при победа през днешния ден е реалност, че историята на футбола в Пазарджик ще бъде пренаписана.

Пред Любослав Пенев има няколко въпросителни обвързван със състава за днешната среща с Берое. Аут поради травми са Арсенио Валпорт, Муса Сила и вратарят Звонимир Микулич. Иначе на стадион " Георги Бенковски " започнаха финалните стадии от слагането на пилони и завършването на осветлението. Очаква се в околните дни то да е приключено и да може да се употребява.

Колкото до Берое, там хаосът е цялостен. В момента се водят договаряния с представителите на американската мениджърска компания CRD Sport, която е представлявана от юристът по спортно право Данило Монти, формалният представител на компанията Ернан Банято, както и финансист. Банято е управител на някогашния голмайстор на ЦСКА-София Жорди Кайседо. Ако Берое отиде на бараж и вероятно го загуби, то е изцяло допустимо бъдещите вложители да се откажат. Иначе е ясно, че бъдещето на Николай Киров е нестабилно и вероятно той ще напусне Стара Загора след края на сезона. За днешното тежко посещение в Пазарджик Белия няма да може да употребява осъдените Йоан Бауренски, Макс Челич и Сана Гомес. Контузен пък е Вини Трибуле.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР