Днес от 16:00 часа в 6 аудитория на Ректората на

...
Днес от 16:00 часа в 6 аудитория на Ректората на
Коментари Харесай

Лекция за развиване на гражданско предприемачество организира Пловдивският университет

Днес от 16:00 часа в 6 публика на Ректората на Пловдивския университет " Паисий Хилендарски “ ще се състои седмото събитие от форума " Светът на бизнесмена “. Темата е " Развиване на гражданско предприемачество “, а преподавател ще бъде Вадим Рошманов, прецизират уредниците от Офиса за софтуерен трансфер на висшето учебно заведение.

Вадим Рошманов има повече от 15 години опит в гражданския бранш (НПО). Започва като доброволец и доближава до началник на организации със важен районен, народен и интернационален статут. Една от структурите, на които е ръководител, е " Асоциация на младите учени “.

През тези 15 години Вадим Рошманов ръководи планове на обща стойност над 1 милион евро. Той също по този начин взе участие интензивно в построяването на менторството и стратегическите стратегии за лица, планове и организации. Лектор е по гражданско обучение в разнообразни конгреси и семинари. Вадим е приключил аспирантура по Политически науки в Руски университет за другарство на народите, гр. Москва. Също по този начин има 10 години опит в частния бранш, като е управител продажби на българска компания за произвеждане на вино и високоалкохолни питиета.

Лекцията ще бъде предавана онлайн на фейсбук страницата на Офиса за софтуерен трансфер към ПУ " Паисий Хилендарски ".

Форумът е част от Start-up Academy - платформа към Офиса за софтуерен трансфер на ПУ " Паисий Хилендарски “, която цели да подкрепя бизнесмени при пускане на техния бизнес план. Програмата на " Светът на бизнесмена “ включва разнородни мероприятия, които са ориентирани към опциите за основаване на предприемаческа просвета и умения измежду студенти и преподаватели на ПУ " Паисий Хилендарски “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР