Днес от 16.00 ч. в парк-хотел “Санкт Петербург“ в Пловдив

...
Днес от 16.00 ч. в парк-хотел “Санкт Петербург“ в Пловдив
Коментари Харесай

Общо събрание на Съюза на международните превозвачи в Пловдив

Днес от 16.00 ч. в парк-хотел “Санкт Петербург “ в Пловдив ще се организира Общо заседание на Съюза на интернационалните превозвачи (СМП), на което ще бъдат разисквани проблемите с Мобилен пакет I, дефицитът на водачи и новите продуктови такси. Делегатите ще дискутират заканите пред бранша, произлизащи от противоречивите тематики в интернационален и вътрешен проект и ще излязат с декларация за взаимни дейности.  

Представители на Министерство на превоза, известията и осведомителните технологии ще показват позицията на ведомството по Мобилен пакет I в персонално послание на транспортния министър Росен Желязков към делегатите. Зам.-министърът на превоза Ангел Попов, евродепутатът Ангел Джамбазки и представители на администрацията на Европарламента от бранш " Транспорт “ ще вземат участие персонално във форума и ще се изкажат по дискутираните тематики.    

Ще бъдат показани резултатите от изследване на СМП измежду интернационалните превозвачи от цялата страна за проблемите с дефицита на водачи и за загубите, които търпят секторът и националната стопанска система. 

Събранието ще излезе с декларация за общи дейности за реализиране на ефикасни резултати по противоречивите зони и с позиция по отношение на митингите като форма за решение на проблемите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР