Днес от 11.00 ч. на Гребната база се проведе тренировка-демонстрация

...
Днес от 11.00 ч. на Гребната база се проведе тренировка-демонстрация
Коментари Харесай

Камикадзе се вряза в хора на Гребната

Днес от 11.00 ч. на Гребната база се организира тренировка-демонстрация за дейности при бедствия, повреди или изключителни обстановки. За повторно Държавна фирма "Пловдив 112 " провежда такова взаимна проява, осъществена единствено от доброволци. С поддръжката на община Пловдив и РД ПБЗН Пловдив доброволци от Пловдив, София, Белово, Вълчедръм, Панагюрище, Казанлък и Смолян ще покажат познания и умения в преодоляването на разнообразни обстановки.
Използвана бе всичката налична техника на Държавна фирма "Пловдив 112 " в това число моторна лодка и дрон с термокамера. В тренировката взеха присъединяване всички обособени групи в пловдивското формирование, а точно: пожарогасене, аварийно-спасителна активност, водолазна активност, връзка, офроуд и първа долекарска помощ.

Джип се заби в кола, която падна в Гребния канал, а по-късно водачът камикадзе се вряза в навалица хора и най-после се удари в различен автомобил. Човекът в него бе затиснат и се наложи возилото да бъде разрязано, с цел да го измъкнат. Това бе част от зрелищното шоу, което доброволците направиха.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР