Днес огромният проблем пред българските граждани е инфлацията и особено

...
Днес огромният проблем пред българските граждани е инфлацията и особено
Коментари Харесай

Румен Радев: Огромният проблем пред българските граждани е инфлацията

Днес големият проблем пред българските жители е инфлацията и изключително цените на питателните артикули. Очаквам контролните органи да работят безкомпромисно и постоянно. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

Той уточни, че подхванатите от служебното държавно управление дейности в тази посока заслужават поддръжка, само че е нужна решителна битка против спекулата и нелоялната търговия.



„ Надявам се, че политическите партии са си извлекли поучения от предходните акции и ще изведат на напред във времето своите хрумвания за бъдещето на България “, акцентира президентът в отговор на въпрос за идната поредна предизборна акция.

Президентът напомни, че когато по време на акцията партиите горят мостове между тях, това води или до неуспех при съставянето на държавно управление, или до „ грозни обединения, които рухват при първото по-сериозно тестване “. По думите му, в случай че партиите желаят да реализират избраните от тях стратегически цели пред страната, те са длъжни да сформират постоянно държавно управление след изборите.

В отговор на въпрос за обезпечаването на видеонаблюдението за идните избори, поради късото оставащо време до вота, президентът уточни, че държавното управление е пред голямо тестване, защото е сложено от Народното събрание в обстановка, в която законодателни промени се одобряват в последния миг. Държавният глава акцентира, че тестването е освен софтуерно, само че и организационно, само че изрази убеденост, че ще бъде открито решение.



„ Работи се интензивно по въпроса, тъй че да не бъдат опорочени изборите “, съобщи президентът. Попитан дали чака офанзива от страна на партиите против служебното държавно управление по този въпрос президентът означи, че тези офанзиви не са спирали. „ Най-удобно е в една предизборна акция да се нападна служебното държавно управление, само че както виждаме, това не дава необикновен резултат “, уточни още Румен Радев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР