Днес облачността над по-голямата част от Южна България ще бъде

...
Днес облачността над по-голямата част от Южна България ще бъде
Коментари Харесай

Очаква ни топло време, но с превалявания над по-голямата част от страната

Днес облачността над по-голямата част от Южна България ще бъде забележителна. Ще има валежи от дъжд, на повече места, по-интензивни и съпроводени с гръмотевици в следобедните часове. Над множеството региони от Северна България преди обяд ще бъде най-вече слънчево, само че след обяд и там ще се развие купеста и облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Вятърът от изток-североизток ще се усили до сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 20° и 25°, в София - към 20°, оповестява Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна с валежи от дъжд, тук-там в следобедните часове съпроводени с гръмотевици. На височина над към 2500 метра ще превалява сняг. Ще духа сдържан до мощен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието облачността ще бъде най-вече забележителна. Главно по южното крайбрежие ще има валежи от дъжд, след обяд е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 21°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР