Днес ни очаква слънчево време със студена сутрин. Минимални температури ще

...
Днес ни очаква слънчево време със студена сутрин.
Минимални температури ще
Коментари Харесай

Слънчево време днес, градусите ще стигнат до 13

Днес ни чака слънчево време със студена заран.

Минимални температури ще са сред минус 5° и нула градуса, тук-там в котловините – и по-ниски. В София минималната температура ще е към минус 3°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

През деня ще е най-вече слънчево, преди обяд – с краткотрайни нараствания на облачността над източните региони от страната, само че ще остане без превалявания. След обяд ще духа слаб северозападен, в Източна България – северен, вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 13°, в София – към 8°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, само че сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Ще духа слаб, след обяд – до сдържан, северен вятър. Максималните температури ще са 7°-9°, малко по-високи от температурата на морската. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, на север от нос Калиакра – до 4 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра – към минус 3°.

В четвъртък сутринта ще е безшумно и минималните температури в множеството места ще са под нулата – до минус 3°, минус 4°. В обособени региони в низините и котловините видимостта ще е понижена. През деня вятърът ще се ориентира от югозапад, ще е слаб. Времето ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 9° и 14°.

През нощта против петък от север ще се появи раздрана висока облачност. В петък ще доминира слънчево време, към вечерта – с повече висока и междинна облачност. Температурите още малко ще се покачат.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР