Днес Лудогорец се изправя срещу шампиона на Сърбия Цървена Звезда.

...
Днес Лудогорец се изправя срещу шампиона на Сърбия Цървена Звезда.
Коментари Харесай

Лудогрец ще изиграе днес най-престижната си контрола тази зима

Днес Лудогорец се изправя против първенеца на Сърбия Цървена Звезда. Двубоят е от 16:00 часа и ще се организира на стадион „ Регнум Кария “ в турския курорт Белек.

До момента „ орлите “ изиграха три инспекции, в които записаха две победи и една загуба. В първата си среща на турска земя разградчани победиха полския Висла Плоцк с 2:0, само че във втората отстъпиха на първенеца на Полша Пяст Гливице с 0:2. В последната си контрола Лудогорец разруши казахстанския Кайрат с 6:0.

Цървена Звезда е 30-кратен първенец (б.а в шампионатите на Република Сърбия, Юголсавия, Сърбия и Черна гора и Сърбия). През този сезон „ звездашите “ участваха в Шампионската лига дружно с отборите на Байерн Мюнхен, Тотнъм и Олимпиакос.

По време на зимната си подготовка сръбският гранд изигра две контроли. В първата победиха полския Арка Гдиня с 3:2, а преди дни приключиха 0:0 с Вардар Скопие.

В момента отпред на носителя на КЕШ от 1991 година е легендата на Сърбия Деян Станкович, който размени на поста Владан Милоевич.

Във краткотрайното класиране на сръбската Суперлига Цървена Звезда е на първата позиция след 20 изиграни мача с 55 точки, с 11 повече от безконечния противник Партизан. От своя страна в efbet лига Лудогорец е водач с 48 точки, с пет повече от втория Левски.

Лудогорец и Цървена Звезда в последните години се изправяха няколко пъти един против различен. През 2016 година разградчани отстраниха „ звездашите “ от Шампионската лига.

Първият мач приключи 2:2, а на препълнения „ Мала Маракана “ „ орлите “ завоюваха с 4:2. По време на зимната подготовка на двата отбора през предходната година, те още веднъж се изправиха един против различен в Турция. Тогава дуелът приключи 1:3 в интерес на Цървена Звезда.

В момента под рамката на „ звездашите “ е някогашният вратар на Лудогорец Милан Борян, а преди години за отбора игра и Джонатан Кафу.

Проверката стартира в 16:00 часа българско време и ще можете да я гледате по DIEMA SPORT , PLAY DIEMA XTRA , както и да я наблюдавате онлайн в Gong.bg .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР