Днес китайският председател Си Дзинпин се срещна с главния управител

...
Днес китайският председател Си Дзинпин се срещна с главния управител
Коментари Харесай

Си Дзинпин: Страната ще даде пълна подкрепа на Хонконг и Макао в използването на уникалните им предимства в бъдеще

Днес китайският ръководител Си Дзинпин се срещна с основния шеф на Хонконгския специфичен административен регион Джон Ли Ка-чиу, който е на посещаване в Пекин.

 Си Дзинпин изслуша отчета за настоящата обстановка в Хонконг и работата на държавното управление на спецрайона и уточни, че откогато Джон Ли Ка-чиу пое поста на основен шеф, той управлява новото държавно управление на Хонконг прагматично и дейно, уверено пази националната сигурност, пламенно възвръща икономическата жизнеспособност и показва нова атмосфера на „ патриоти, ръководещи Хонконг ". Централното държавно управление изцяло поддържа неговата работа и работата на държавното управление на Хонконгския специфичен административен регион. Си Дзинпин акцентира, че 20-ият конгрес на ККП е направил цялостни ограничения за развиването на разнообразни инициативи на партията и страната в новата епоха. Централното държавно управление изцяло, тъкмо и непоколебимо ще ползва политиката „ една страна, две системи “, ще поддържа напълно основния шеф и държавното управление на спецрайона в ръководството съгласно закона и изцяло ще поддържа Хонконг в цялостното потребление на неговите неповторими преимущества.

Същия ден Си Дзинпин се срещна и с Хо Ят Сенг, основен шеф на специфичния административен регион Макао, който също беше на работно посещаване в Пекин. Според оценката на Си Дзинпин тази година основният шеф Хо Ят Сенг е управлявал държавното управление на спецрайона с неизменност, насърчавайки преразглеждането на Закона за отбрана на националната сигурност в Макао, преразглеждането на законите за хазарта и новия кръг от наддаване за правата за ръководство на игри. Освен това той солидно е насърчавал построяването на Зоната за задълбочено съдействие Гуандун-Макао на остров Хънцин. Централното държавно управление изцяло поддържа работата на основния шеф и държавното управление на специфичния административен регион Макао.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР