Днес, - изпълнителен директор на Opel, обяви три важни събития,

...
Днес, - изпълнителен директор на Opel, обяви три важни събития,
Коментари Харесай

Opel с три важни анонса за следващата година

Днес, - изпълнителен шеф на Opel, разгласи три значими събития, които предстоят пред марката през идната година.

Първото от събитията ще бъдат честванията по случай 125-годишнината на автомобилното произвеждане на марката и фактът, че компанията ще разполага с портфолио модели, всеки един от които ще има най-малко една напълно електрическа трансформация.

Другите акценти при Opel през идната година още веднъж са свързани напълно електрическите пазарни оферти на марката, а точно с това, че наследникът на Crossland и напълно новото потомство на Grandland ще бъдат налични в 100% електрически версии, запълвайки последните две позиции при 100% електрическите коли на компанията.

От Opel споделят малко повече детайлности за новата генерация на Grandland, а точно, че той ще бъде създаден въз основата на новаторската модулна платформа STLA Medium на автомобилния колос Stellantis, към който се числи и Opel.

" 2024 година ще означи освен значима годишнина за компанията ", споделя Хютл. " Ние също по този начин демонстрираме по впечатляващ метод какъв брой сполучлив е Opel в преодоляването на трансформацията в автомобилната промишленост. Завършваме нашата електрифицирана гама с напълно електрическите наследници на Crossland и Grandland. Нашата цел е налична, CO2-неутрална подвижност ", добавя той.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР