• Първите прототипи на Range Rover Electric преминават през глобални изпитвания,

...
•	Първите прототипи на Range Rover Electric преминават през глобални изпитвания,
Коментари Харесай

100% RANGE ROVER. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКИ. ТЕСТВАН ДА БЪДЕ ЛИДЕР.

• Първите прототипи на Range Rover Electric минават през световни изпитвания, до момента в който се приключи оценяването им за калибриране при ниски температури
• Ексклузивни изображения на първичните напълно черни прототипи: модернистичният дизайн остава правилен на кръвната линия на Range Rover, а неприкритият екстериор акцентира качеството на направата
• Пускането на първите коли Range Rover Electric на пътя следва едногодишен развой на компонентна и виртуална разработка, който следва да даде най-тихия и модернизиран Range Rover, създаван в миналото

Range Rover Electric ще застане на върха във връзка с електрическо задвижване, изисканост и разкош, като първите прототипи сега се разполагат по някои от най-предизвикателните тестови местоположения в света. Изцяло електрическото задвижване се подлага на рискови температури, от -40°C в Северния полярен кръг до +50°C в жарките пустини на Близкия изток.

Първите изпитвания са върху качествата на батерията и електрическото задвижващо устройство Electric Drive Unit (EDU) – на практика главните съставни елементи на автомобила, в това число трансмисията, електрическия мотор и силовата електроника – при рискови минусови температури до –40°C. Както батерията, по този начин и EDU се сглобяват вътрешно в JLR за пръв път за марката.

Изпитванията върху замръзналите езера на Швеция показват новата, вътрешно създадена, напълно електрическа задвижваща система на Range Rover, която ще разреши на марката да надвиши към този момент известната си динамичност върху повърхности с ниско сцепление. Това ще подсигурява, че проходимостта на Range Rover върху всевъзможни терени, при всевъзможни метеорологични условия и всевъзможни настилки ще остане без аналог.

За първи път при Range Rover, нова система за надзор на тягата обезпечава изключителни равнища на динамичност върху заледени повърхности или повърхности с ниско сцепление. Вместо обичайната конфигурация за надзор на тягата, основана само на ABS модула, Range Rover Electric разпределя задачата за ръководство на приплъзването на колелата непосредствено към всеки обособен блок за ръководство на електрическото задвижване, намалявайки времето за реакция на въртящия миг на всяко колело от към 100 милисекунди до едвам 1 милисекунда.

Иновативен програмен продукт, създаден вътрешно от JLR, разрешава акуратен надзор на скоростта посредством EDU за тъкмо ръководство на приплъзването на колелата, намалявайки нуждата от интервенция на ABS. Тягата е оптимално увеличена върху всевъзможни повърхности с изключителна реакция и рафинираност, което доста усъвършенства преживяването при шофиране. Тази система работи взаимно със системите за надзор на стабилността и шасито, с цел да обезпечи още по-усъвършенствано задвижване.

Томас Мюлер, изпълнителен шеф, Продуктов инженеринг, споделя: „ Range Rover с електрическа мощ значи нормалния за Range Rover разкош, изисканост и проходимост плюс съвсем тихо, изцяло електрическо задвижване за безпроблемни и спокойни пътувания.

За да сме сигурни, че сме създали всичко належащо, ние сме разгърнали с цялостна мощ нашата стратегия за създаване и физически изпитвания, напълно планувана да тества Range Rover Electric до краен лимит, с цел да подсигуряваме, че моделът, който доближава до вас, е с несравними благоприятни условия. “

*Източник: www.landrover.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР