Днес Skoda Auto разпространи първите изображения, видео и информация на

...
Днес Skoda Auto разпространи първите изображения, видео и информация на
Коментари Харесай

Skoda с първи изображения и видео на концепцията Enyaq RS Race

Днес Skoda Auto популяризира първите изображения, видео и информация на най-новата си концептуална разработка- Enyaq RS Race.

От Skoda Auto споделят, че с Enyaq RS Race компанията показва за следващ път отдадеността си към развиването и популяризирането на екологичната отговорност в моторните спортове и прибавя " още едно прочувствено измерение на марката ".

" Устойчивостта е крайъгълен камък на тактиката на Skoda Motorsport ", споделя Михал Храбанек, шеф на спортното поделение на Skoda. " Още през 2021 година се впуснахме в царството на електрическите рали коли със . Познанията и експертизата, които придобихме от нея, са включени в неповторимата нова Skoda Enyaq RS Race. Този вълнуващ автомобил потвърждава, че моторните спортове, които са надълбоко вградени в ДНК-то на Skoda, освен ускоряват прочувственото влияние на марката, само че също по този начин способстват с скъп опит и технологии за идните серийни модели на Skoda ".



Enyaq RS Race е създаден въз основата на Enyaq Coupe RS и има за цел да даде спомагателна действителна информация на екипа на марката, която както споделят от компанията няма да бъде оставена на равнище дизайн и софтуерна разработка.

" Това ще бъде същински автомобил ", споделят от SKODA Auto.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР