Днес излезе една ужасяваща прогноза на БНБ. Според нея растежът

...
Днес излезе една ужасяваща прогноза на БНБ. Според нея растежът
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Всичко в кабинета Петков е една голяма лъжа


Днес излезе една ужасяваща прогноза на Българска народна банка. Според нея растежът на стопанската система до края на годината е с 1,9% а не с 2,9%, както твърдеше държавното управление, и че до края на годината инфлацията ще е над 20%. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ ръководителят на ПГ на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Имам чувството, че членове на държавното управление живеят в успореден свят. Всички ограничения, което това държавно управление взе, препоръчани от опозицията, са прекомерно сполучливи, а всички останали са прекомерно противоречиви като реализация, съобщи Атанасова.

Предлагаме таван на цените на горивата на 2,70 лв., тъй като цената на интернационалните борсови пазари на петрола вид Урал е доста по-ниска от тази на вид Брент. А в България Лукойл обработва Урал и в цената се появява 1 лев от горната страна. Този един лев отива някъде другаде. Навежда ни на мисълта за швейцарски сметки и корупция, за срещи на министъра на финансите за разнообразни хора с ползи в този бизнес. Единият лев е с неуточнен генезис, уточни предсетелят на ПГ на.

Вчера създаохме парламентарна краткотрайна комисия, която ще проверява всички обстоятелства и условия по случая, разясни тя.

С фанфари беше обявявано, че цената на газа ще бъде четири пъти по-ниска, а виждаме, че това не се случва. Всичко в този кабинет е една огромна неистина. Това е държавното управление – шест месеца нищо, смяна към по-лошо, акцентира Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Ние сме в коалиция с българските жители. Затова аплайваме още веднъж за тяхното доверие на избори, сподели още тя, като означи, че в случай че реализира добър избирателен резултат, от партията ще разгласят с кои политически сили ще договарят е за сформиране на държавно управление.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР