Днес Huawei проведе Глобалната среща на върха за интелигентни градове

...
Днес Huawei проведе Глобалната среща на върха за интелигентни градове
Коментари Харесай

Huawei успешно проведе Глобална среща на върха за интелигентни градове 2018

Днес Huawei организира Глобалната среща на върха за интелигентни градове 2018 и разгласи съдействието си с страни от Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Сътрудничеството ще обгръща области като интелигентни градове, превоз и обучение, и цели да подтиква цифровата промяна и развиването на цифровата стопанска система в тези страни.

Участниците в Срещата на върха посетиха щанда на Huawei в Hilton София и се срещнаха в резюме с развиването на Huawei в Централна и Източна Европа. Те научиха повече за новаторските решения за интелигентни градове, които Huawei ползва в региона на осведомителните и информационни технологии (ИКТ), за интелигентните способи за превоз, обучение, видео облачни услуги, 5G и национални мобилни мрежи. Huawei показа новаторски практики в региона на цифровите трансформации и показва достиженията си в подпомагането на национални гении в региона на цифровите технологии.



В синхрон с все по-масовата цифровизация в международен мащаб Huawei ще ползва най-модерни решения, с цел да развива фрагментите в промишлеността на ИКТ и цифровата стопанска система. Huawei ще работи със страните от Централна и Източна Европа, с цел да развие повече софтуерни гении и да ги подкрепи да се възползват в оптималната степен от дигитализацията.

Едуин Диендер, вицепрезидент на Правителствен и публичен бранш, Huawei Enterprise Business Group, съобщи: „ Навлизаме в образован свят, в който всички неща могат да усещат, всички неща са свързани, всички неща са интелигентни. Информационните и информационни технологии ще разрешат достигането на по-интелигентен свят. Huawei е предан на непрекъснати нововъведения, които да дават отговор на потребностите на потребителите. Ние ще изпълним взаимни нововъведения и ще разработим интелигентни решения в съдействие със страните от ЦИЕ, като стъпим на основата на техните мощни страни в ИКТ и R&D. Заедно ще създадем цифровата смяна допустима, с цел да изградим изцяло обвързван образован свят. “

От навлизането си в страните от Централна и Източна Европа преди повече от 15 години Huawei работи с локални компании в областта на потребителската електроника, връзките, образованието, превоза, енергетиката и финансите, и интензивно си сътрудничи с държавните управления в построяването на интелигентни градове. През последните 5 години компанията Huawei е обучила над 15 000 фрагмента в областта на осведомителните и информационни технологии в 16 страни от Централна и Източна Европа в опит да сътвори опитни фрагменти за развиването на цифровата стопанска система и цифровата промяна в тези страни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР