Днес фалшивите новини ни заливат отвсякъде. За съжаление, немалка част

...
Днес фалшивите новини ни заливат отвсякъде. За съжаление, немалка част
Коментари Харесай

Цветанов: Фалшивите новини ни заливат отвсякъде

Днес подправените вести ни заливат отвред. За страдание, немалка част от тях се генерират от опозицията. Примерите са на всички места към нас - недоразумението предходната седмица с майките на децата с увреждания, Младежката конференция в София, Истанбулската спогодба и така нататък

Това написа на персоналната си страница във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов след среща с членове на ГЕРБ-Казанлък. Ето какво още написа той:

"Те посетиха Народното събрание по покана на зам.-председателя на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ-Стара Загора Емил Христов, а делегацията бе водена от кмета на Казанлък Галина Стоянова. Пред членовете на ГЕРБ-Казанлък означих, че тези дейности на Българска социалистическа партия не са инцидентни. Те не могат да позволен фокусът да бъде върху напъните на държавното управление да усили средствата за хората с увреждания или върху безспорния триумф на Младежката конференция. Изразих мнение, че рано или късно този възторг на Българска социалистическа партия ще стихне, тъй като на хората им омръзна да слушат измислени кавги ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР