Днес европейското подразделение на Mazda обяви, че на 18 април

...
Днес европейското подразделение на Mazda обяви, че на 18 април
Коментари Харесай

CX-80: Най-голямото SUV на Mazda с премиера на 18 април

Днес европейското поделение на Mazda разгласи, че на 18 април ще станем очевидци на премиерата на най-голямото SUV пазарно предложение на марката в ЕВропа.

Новата Mazda CX-80 ще дебютира в настройка с три реда седалки за до седем индивида, а от компанията споделят, че автомобилът ще предложи комфорт, убеденост и еластичност, направени в Япония.

След CX-60, CX-80 е второто пазарно предложение на Mazda, създадено въз основата на платформата Large Architecture, като то ще се заеме позицията на флагман на марката в Европа.

Без да навлизат в детайлности, от Mazda споделят, че CX-80 ще бъде с дължина от съвсем 5 метра и с междуосие от над 3 метра.

Увеличените габарити на новия модел са разрешили на дизайнерите на марката да разработят три съществени конфигурации на седалките на втория ред, включително и версия с две лични такива, разграничени от междинна подпора.



Предварителните продажби на Mazda CX-80 ще стартират през май тази година, а първите доставки се чака да бъдат осъществени през август.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР