Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме

...
Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме
Коментари Харесай

Слави отвърна на Петков: За добро или за лошо не съм бивш певец- продължавам да пея

" Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме назова " някогашен артист ". За положително или за неприятно не съм някогашен - не преставам да пея. Затова в този момент ще ви пусна една от последните песни, които записахме с сътрудниците от " Ку-ку бенд ". Музиката е дело на две талантливи млади момчета. А този клип, който ви пущам, ни беше изпратен от почитатели на музиката на " Ку-ку бенд ". Нито аз, нито те са някогашни " - написа преди минути Слави Трифонов във фейсбук, видя Varna24.bg

Така той отвърна на изявлението на Кирил Петков, който през днешния ден съобщи, че се надява, че в партия " ИТН “ има депутати, които ще изберат България пред своя водач – Слави Трифонов.

" Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен водач, изключително в случай че партийният водач е някогашен артист, който най-безотговорно взема решение да хвърля риск върху това държавно управление единствено поради персоналното си его “, разгласи по-рано през днешния ден Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР