Днес е тъжен ден за България. Днес не просто беше

...
Днес е тъжен ден за България. Днес не просто беше
Коментари Харесай

Министър Руди: Днес 20 от ИТН се продадоха на мафията

Днес е печален ден за България. Днес не просто беше свален ръководителят на Народно събрание Никола Минчев, който е безспорен експерт. Днес 20 депутати от Има Такъв Народ намерено се продадоха на мафията.

Това написа във фейсбук отделилият се от партията на Слави Трифонов състезателен министър Радостин Василев. Повод за думите му е отстраняването на Никола Минчев от поста ръководител на Народното събрание, след импортирано от “Има подобен народ” искане. В поддръжка гласоподаваха от ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане”.

“Видях лицата им в залата през днешния ден. Много от сътрудниците бяха тъжни и гузни. Изглеждаха уплашени и принудително там. От през днешния ден те към този момент са ПРЕДАТЕЛИ. Предатели по отношение на българския народ и по отношение на концепцията, за която са там “, добави Радостин Василев.

“Това, което се случва, е замяна на вота на българския народ от 20 индивида, ръководени от подмолни ползи. Няма мощ на света, която да ме накара да се обединя с тези, против които съм се борил години наред. Днес видях лицата и на петимата сътрудници, които не пожелаха да вземат участие в това изменничество. Те бяха свободни и с високо вдигнати глави “, написа Радостин Василев по адрес на петимата народни представители от Има Такъв Народ, които се отделиха от парламентарната им група. Това са Николай Радулов, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов. „ Тази прегръдка на Има Такъв Народ с ГЕРБ и Движение за права и свободи е краят за Има Такъв Народ. Краят на концепцията за битка, за ново начало, за нов модел. Краят и на един несполучлив бизнес план, което е позитивната вест за България. Всичко стартира от начало. Скоро сме на площада. Силата е в ИСТИНАТА!!! “, написа още Радостин Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР