Днес е празник, в който трябва да отдаде почит и

...
Днес е празник, в който трябва да отдаде почит и
Коментари Харесай

Росен Желязков: Днес не е ден за политически спекулации, а ден на памет

Днес е празник, в който би трябвало да отдаде респект и заслужена памет към всички, които са отдали живота си България да е свободна, самостоятелна и обединена. Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков по случай 3 март - националния ни празник. Той участва на признателен молебен в храм-паметника " Рождество Христово " в град Шипка, отслужен от Старозагорския митрополит Киприан

Днес, по думите му, честваме националния блян за суверенитет на поколенията, които са имали своите въжделения. Днес е ден наизуст да благодарим на тези, които са жертвали живота си за този блян, съгласно него.

Днес не е ден за политически спекулации, не е ден за злободневие, безапелационен бе парламентарния началник и уточни, че през днешния ден отдаваме респект към всички българи, руси, румънци, сърби, унгарци, украинци, черногорци, които са оставили костите си за свободата ни.

Българският народен блян за независимост, за народен суверенитет е осъществен по своя обективен метод, акцентира Росен Желязков и посочи, че живеем във времена, в които признаваме националния суверенитет на страните. В този ден нашият суверенитет е родолюбив и нравствен, сподели той. Навсякъде, където има българи, я има България, по мнението му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР