Мълчанието на Христо Иванов, умнокрасивата секта и нейните медии е

...
Мълчанието на Христо Иванов, умнокрасивата секта и нейните медии е
Коментари Харесай

Явор Дачков: Кирил Петков и Лена Бориславова са за затвор

Мълчанието на Христо Иванов, умнокрасивата фракция и нейните медии е неуместно
А беше време, когато " Дневник ", " Медиапул ", Клуб Z, " Свободна Европа " и " Сега " препечатваха всеки ред от " Биволъ ", който бе апетитен от самите тях за пример на проверяващата публицистика. Днес всички мълчат за грандиозния скандал с фалшифицираните документи от страна на Лена Бориславова (юрист!!!!!) и Кирил Петков, които са въведени от нея в Агенция по вписванията и с които се трансформира Управителния съвет на съдружие " Да запазим Корал ", с цел да може Кирил Петков да стане длъжностен министър, а негово подставено лице да влезе в сдружението. 

За задачата са фалшифицирани и подписите на шефа на гражданската организация Атанас Русев и на още десетина нейни членове, сред които и журналистът Атанас Чобанов. Същият, на който Лена Бориславова пускаше секретни държавни документи и който от своя страна й пращаше описи на корумпирани за отстрелване от прокуратурата. Днес Кирил Петков назова " Биволъ " несериозна медия, а медиите, издържани от " Америка за България ", се вършат, че няма подобен скандал. Нека повторим, че източникът на разкритията са самите пострадали, чиито подписи са фалшифицирани - Атанас Русев, ръководител на сдружението и други негови членове.

Нека повторим и че закононарушението на Лена Бориславова е извънредно рисково, а не безобидна административна машинация. Тя е подменила УС на " Да запазим Корал ", фалшифицирала е подписи и внесла подправени документи в Агенция по вписванията. " Нотариуса - 2 ". Така работят имотните измамници, крадците на компании и непозната благосъстоятелност. Това не е детска игра, а закононарушение за затвор. Не е за подценяване и символичния подробност - политиците, които се декларират като представители на гражданското общество и негови бранители, мамят същото това гражданско общество и фалшифицират подписите на жителите, с цел да излъгват страната. Много ми се желае да чуя коментара на Христо Иванов по тази тематика и да го запитвам по какъв начин ще се явява с тези хора на избори? Това е парадокс.

" Промяната " завърши тук - през днешния ден е датата на нейната фактическа гибел, а какъв брой време нейното астрално тяло ще блуждае в близост в политиката, няма никакво значение. Това е краят им. Любопитен съм дали огромните малките екрани ще поканят Атанас Русев, Атанас Чобанов и останалите членове на " Да запазим корал ", с цел да чуем техните свидетелства. Задължително е да чуем отговорите на прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, Агенция по вписванията и другите способени органи на следния въпрос - за какво нищо не са създали в продължение на една година, откакто са получили сигналите за тази машинация и по кое време ще има обвинявания против Кирил Петков и Лена Бориславова?

Умнокрасивата общественост и нейната сектантска честност към тези явни мошеници няма да я питаме нищо, тъй като от дълго време потвърди, че не е нито интелигентна, нито красива.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР