Днес е и по случай празника редица политици поздравиха българите

...
Днес е и по случай празника редица политици поздравиха българите
Коментари Харесай

Румен Радев на Великден за дълга и отговорността към България

Днес е и по случай празника редица политици поздравиха българите и им пожелаха здраве, мир и благополучие. Президентът Румен Радев разгласява своето великденско изказване в пост в обществената мрежа Фейсбук, като прикани за осъществяване на дълг и отговорност към България в съвремие, изпълнено с компликации.

" Христос воскресе, скъпи сънародници! Пожелавам здраве, мир и обич във всеки български дом! Нека светлината и насладата на най-големия християнски празник изпълват сърцата и мислите ни и укрепват взаимното съгласие и толерантността в нашето общество.

На Великден дано си пожелаем и религия и сили за почтени каузи в наситения с тествания живот на нашето съвремие, които да водят към духовното събуждане и единението на целия народ. Да го създадем с ясното схващане и увереност, че това е дълг и отговорност към България и към живота и ориста на идващите генерации. "

И ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски поздравява българските жители за празника с прессъобщение, разпратено в първите часове на деня.

" Христос Воскресе! Поздравявам всички православни християни с най-светлия християнски празник и им поисквам здраве, мир, добрина и благополучие.

Нека пречистващата мощ на Възкресението, символизиращо новото начало озари сърцата и домовете ви.

Така, дружно с хората, без значение от техния етнос и вяра, бихме постигнали една по-добра България за нашите деца, родители и близки. Светли великденски празници! "

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова също насочи своето благопожелание на страницата си във Фейсбук.

" Христос Воскресе! Нека донесе светлина и топлота във всеки дом. Нека има здраве, обич и благоденствие във всяко семейство. И в никакъв случай не губете религия в положителното! "

 Да се възцари братолюбие, мир по света и снизхождение, пожелава митрополит Григорий
Да се възцари братолюбие, мир по света и снизхождение, пожелава митрополит Григорий

Великден е самата вътрешност и същина на християнството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР