Днес е един спокоен ден - не само в метеорологично,

...
Днес е един спокоен ден - не само в метеорологично,
Коментари Харесай

Хороскоп: Телецът си спомня греховете си, лъвът се шегува с мярка

Днес е един спокоен ден - освен в метеорологично, само че и в астрономическо отношение. Звездите са се подредили по този начин, че не трябва да очаквате нещо значимо да се случи. За благополучие няма потребност са се опасявате, че нещо неприятно ще се случи. Захванете работата си и се постарайте през днешния ден да я вършите както би трябвало. Настроението не е на равнище, само че пък има и такива дни.

Овен
-->
Не се тормозете да потърсите помощ, в случай че ви е мъчно да се справите с поставените задания! Потърсете подпомагане от сътрудниците, с които сте се сприятелили!

Телец

Не съдете другите за грешките им! Опасно е в този ден да хулите другите за минусите им. Спомнете си за вашите грехове! Като на всеки различен човек, те са в обилие.

Близнаци

Не е желателно да се захващате с реализацията на нови планове. Дори в случай че сте подготвили всичко належащо, с цел да сложите началото, е по-добре да отложите, до момента в който се убедите, че във вашите каузи царува ред.

Рак

Разговор със остарял другар или другарка ще ви помогне да се избавите от негативизма. Ще почувствате лекост, изключително в случай че по някаква причина не сте общували дълго време.

Лъв

Не си позволявайте през днешния ден да критикувате никого, а в случай че въпреки всичко не може да си спестите забележките, се пробвайте да визиите нещата по закачлив метод, с цел да не обидите никого и с цел да не си разрушите положителните връзки!

Дева

Човек от предишното ще се появи още веднъж в живота ви. Причината евентуално е обвързвана с това, че той желае да се подобрят връзките ви. Дайте му втори късмет или най-малко го изслушайте! Опитайте се да го разберете!

Везни

Не бива да разчитате на непоклатимост в връзките с някого, в случай че не изпитвате наслада. Ако това, с което сте се заели, не ви носи наслаждение, е може би време да помислите за промяна на работното място или за нещо ново в живота ви.

Скорпион

Не разкривайте на сътрудниците, с които работите, своите хрумвания, тъй като има огромна възможност заради вашата словоохотливост, да ви ги откраднат и да ги осъществят!

Стрелец

Обърнете внимание на предложенията, които ще ви насочат през днешния ден! Може да се окажат доста преференциални. Затова звездите предлагат да ги приемете без доста съмнения.

Козирог

В този ден отделете повече внимание на своите потребности. Благоприятно е да посетите СПА салон. Това освен ще усъвършенства настроението и физическото ви положение, само че и ще ви помогне да се подготвите за значими каузи.

Водолей

Ако обидите някого, побързайте да го помолите за амнистия, тъй като в противоположен случай спорът може да се проточи във времето или даже да се окаже неразгадаем! 

Риби

Сънищата ви може да окажат оракулски. За да дешифрирате това, което сте сънували през предходната нощ, не е належащо да се ровите в съновници. Достатъчно е да се потърсите отговорите и да ги намерите по вътрешен глас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР