Днес доверието на председателя на Възраждане Костадин Костадинов към мен

...
Днес доверието на председателя на Възраждане Костадин Костадинов към мен
Коментари Харесай

Възраждане върви към Разграждане: И жената на Николай Дренчен...

" Днес доверието на ръководителя на " Възраждане " Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, откакто ме изхвърли без пояснения от страницата на Възраждане – Ловеч, която сътворих и администрирах през годините ".

Това написа на персоналната си страница във Фейсбук Красимира Дренчева, брачна половинка на Николай Дренчев.

 

" Предполагам същото ще се случи и със страницата ми, където също има права. При това състояние, за мен няма различен вид с изключение на да напусна партията, в чието основаване участвах ", написа тя.

 

" Жалко, че от време на време нечие его тежи повече от тези неща! Възраждане е плод на напъните на доста хора. Има доста почтени измежду тях. Няма да кажа нищо против никого от организацията. Но почтени са и Александър Арангелов и Иво Русчев. Подкрепям, несъмнено и брачна половинка си – честен и кардинален. Тежко е да загърбя 10-годишен труд, вярата и вярата, които са ме водили през годините, само че всичко се гради, а достолепие не мога да си разреша да изгубя. Напускам партията с чиста съвест! ", показва тя.

 

, тъй като съгласно водача на партията Костадин Костадинов те са номинирали общинските съветници в София, които гласоподаваха друго от сътрудниците си за ръководител и влязоха в диалозите за систематизиране на комисии.

Вчера пък групата на партия " Възраждане " в Столичния общински съвет се разпадна след вота за ръководител на градския парламент.

За кандидатурата на претендента на ПП-ДБ-СС Цветомир Петров гласоподаваха четирима съветници от " Възраждане " - Красимир Гълъбов, Венци Стойчев, Васил Драганов, Севделина Петрова. Това стана мотив четиримата да бъдат изключени от групата в общинския съвет. За да образува група в Столичния общински съвет, една политическа групировка би трябвало да разполага с най-малко петима членове. След изключването на четиримата съветници от " Възраждане ", партията към този момент разполага с трима свои представители и на процедура група няма.

 

В същото време драмите около " Възраждане " изключително развеселиха демократичната общественост.

 

Една от най-сполучливите смешки по случая бе оповестена от Фейсбук страницата.

 

" Възраждане вместо да се възраждат, към този момент се разграждат ", показват от хумористичната страница.

 





ФрогНюз

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР