Днес директорът на областната дирекция на полицията във Враца старши

...
Днес директорът на областната дирекция на полицията във Враца старши
Коментари Харесай

Директорът на МВР-Враца: Благодаря на BulNews за сигналите за нередности, които подават

Днес шефът на регионалната дирекция на полицията във Враца старши комисар Янко Янколов похвали организация BulNews за положителната работа.
Признанието към медията ни за дейната гражданска позиция и това, че не подминаваме нередностите във Врачанско, а тъкмо противоположното, пристигна по време на постоянния брифинг в дирекцията на Министерство на вътрешните работи.
Агенция BulNews бе дадена за образец по отношение на приемането на сигнали в полицията от жители и медии, защото сме една от най-активните. Поредният подобен бе даден и по време на самата пресконфетенция от кореспондент на медията ни.
Янко Янколов съобщи, че всяка информация, която получават за нарушавания както на обикновенни жители, по този начин и на униформени, незабавно се ревизира.
„ Който е отговорен се санкционира, който не съблюдава разпоредбите си носи отговорността “, отсече Янколов.
В допълнение той разясни, че представителят на полицията Красимир Василев следи обществените мрежи и медиите за разнообразни сигнали, по които се самосезира.
По думите му обаче хората би трябвало по-често да подават непосредствено сигналите си в полицията, а не да чакат униформените да реагират при недоволствата в обществените мрежи. Янколов разясни, че човешкият запас в дирекцията е стеснен и няма по какъв начин униформените да наблюдават непрекъснато всички обществени групи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР