Днес, ден преди денят за размисъл ДЕБАТИ.БГ събра за Вас

...
Днес, ден преди денят за размисъл ДЕБАТИ.БГ събра за Вас
Коментари Харесай

Най-запомнящите се изявления от предизборната кампания

Днес, ден преди денят за размисъл ДЕБАТИ.БГ събра за Вас най-запомнящите се, съгласно нас, цитати, казани по време на предизборната акция:
Асен Василев: Как тъкмо банкрутира страна?
„ Служебното държавно управление отново стартира да плаши българските жители. Това, което се случва сега, е политическа операция. Един елементарен въпрос. Фискалният запас към края на 2021 година, последните месеци от ръководството на ГЕРБ, беше 8,8 милиарда лв.. Към момента е 16,4 милиарда лева, с съвсем 8 милиарда повече. Как тъкмо банкрутира страна? Тези, които се пробват да ви изплашат с банкрут на страната, се пробват да ви откраднат парите. “

Това сподели някогашният финансов министър и съпредседател на „ Продължаваме промяната “ Асен Василев, във връзка отчет на служебния финансов министър Росица Велкова, съгласно който може да се стигне до свръхдефицит и да се наложи заем от МВФ.
Бойко Борисов: Дупка, яма, дупка, яма
Проблемът със скапването на българските пътища, съгласно водача на ГЕРБ Бойко Борисов е, че те били доста натоварени от камионите с горива и жито, което било обвързвано с войната в Украйна. Нямало път, който да може да издържи на нещо сходно, сподели той по време на предизборна среща в Плевен.

„ Айде да се върнем до София (от Плевен). Дупка, яма, дупка, яма “, прикани Борисов, който ръководи страната съвсем 12 години и се хвалеше с пътищата си.
Атанас Атанасов: Ние сме страната на изтеклите мандати
„ Трябва да има постоянен кабинет и тъй като ние се превърнахме в страна на изтеклите мандати. Това са редица органи, които са с изтекли мандати. Каква успеваемост може да има един орган, в който членовете му знаят, че към този момент не са в мандат. Мога да ви ги изброявам дълго. Конституционен съд е с две празни места и това е от две години. Висш съдебен съвет е с изминал мандат на парламентарната квота, шефът на Българска народна банка също. Това важи и за регулаторите. Всичко това на процедура води до блокаж на страната. “

Това съобщи в изявление за „ Медиапуул “ съпредседателит на Демократична България Атанас Атанасов.
Йордан Цонев: Ако Движение за права и свободи влезе във властта, България ще влезе в еврозоната и Шенген
Правителство няма да се образува и в новия 49-и парламент – това предвижда заместник-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев.

„ Ако Движение за права и свободи влезе във властта, България ще влезе в еврозоната и Шенген. би трябвало да има обединения. Според нас обединението ще бъде най-малко сред три партии “, сподели той в изявление по бТВ.
Костадин Костадинов: Путин би трябвало да бъде окуражителен
„ Международният углавен съд е една неправителствена организация. Три от петте Велики сили не го признават. Това, за което е упрекнат Путин, той би трябвало да бъде окуражителен “, сподели водачът на „ Възраждане Костадин Костадинов в изявление за Euronews Bulgaria.
Корнелия Нинова: Джендър идеологията прониква в просветителната система
„ Заедно да спрем джендър идеология в българските учебни заведения, детски градини, просветителни институции. Благодарение на Българска социалистическа партия това към този момент се случва два пъти – един път спряхме ратификацията на Истанбулската спогодба в Народното събрание с нашите гласове. Вторият път спряхме текстове от Закона против домашното принуждение, които пренасяха сходна идеология, още веднъж с нашите гласове. Нека в този момент, дружно с вас, да защитим фамилията и децата. “

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в клип, в който тя твърди, че потвърждава по какъв начин джендър идеологията е навлязла в учебно заведение с откъс от учебник по „ Човекът и природата “ за 6-и клас, до момента в който редовно казусът с насилието над дами в България става все по-тежък.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР