Днес 8 юни от 10:00 до 20:00 часа на площада

...
Днес 8 юни от 10:00 до 20:00 часа на площада
Коментари Харесай

Благотворителен базар Заедно за Жани ще се проведе в Аксаково

 Днес 8 юни от 10:00 до 20:00 часа на площада в Акасаково ще се организира благотворителен базар в помощ на Жани, с която Varna24.bg ви срещна. 

Припомняме ви споделеното от нейната майка в платформата helpkarma:

" Казвам се Росица Иванова и съм майка на едно положително и борбено момиче-Жани на 17г. С това послание към вас желая да Ви помоля да ни помогнете да съберем нужната сума за нейното лекуване. През август 2017 щерка ми беше оперирана в град Плевен от онкологично заболяване на яйчника. Същата година октомври месец ѝ бяха направени 6 курса химиотерапия.Те завършиха февруари месец 2018 и всички проучвания бяха положителни. Но на 14 януари 2020г. се наложи да се отстрани и далака също в град Плевен, заради връщане на болестта. Бяха ѝ назначени още 6 курса химиотерапия. До момента има направени 3, само че проучванията не демонстрират упования резултат. Потърсихме мнение от Турция и оттова ни оферират положително лекуване.

Поради провеждащото се лекуване тя не може да посещава учебно заведение и да се среща с другари свободно...въпреки това тя се оправя чудесно,благодарение на нейния борбен дух...мечтае доста скоро да може още веднъж да посещава обичаното си място-залата за национални танци! Въпреки неприятните странични резултати от лекуването, тя за момент не смъкна своята усмивка от лицето!!

Силно се надяваме с ваша поддръжка да можем да съберем нужната сума от 32 000 евро доста скоро!

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!!!! "

Можете да помогнете на това слънчево момиче като се включите в базара, дарите средства в платформата helpkarma или по банковата й сметка.

Банкова сметка:

Жанет Иванова Иванова

БАНКА - ДСК

BG50STSA93000027088768

BIC: STSABGSF
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР