Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин, обеща пред

...
Дмитрий Песков, говорител на руския президент Владимир Путин, обеща пред
Коментари Харесай

Песков обеща проверка дали Боширов работи в ГРУ

Дмитрий Песков, представител на съветския президент Владимир Путин, даде обещание пред кореспонденти, че информацията в медиите, че Руслан Боширов бил чиновник на военното разузнаване, ще бъде тествана.
„ Без подозрение, ние ще проверим информацията за този военнослужещ, ще проверим описите на наградените “, сподели Песков пред репортерите.
Британският в. “Дейли Телеграф “ заяви, че същинското име на индивида в действителност било Анатолий Владимирович Чепига, който е на 38 година и е полковник от ГРУ. Според изданието тази информация стана публично притежание с помощта на следствие, осъществено от английската група Bellingcat, които твърдяха, че персонално Путин бил наградил преди години Боширов, за който руснаците сега настояват, че бил най-обикновен граждански жител.
Кремъл продължава да изхожда от разбирането, че подозираните във Англия за отравянето на Сергей и Юлия Скрипал Александър Петров и Руслан Боширов са цивилни лица. „ Нямаме някакви други данни “, сподели Песков. “Тази информация на английския вестник „ Дейли Телеграф “, доколкото разбирам, е импровизирано следствие, ние не знаем до каква степен то подхожда, подхожда ли то на действителността “, означи гласът на Кремъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР