Джулиана Гани се прави на много вървежна, но всъщност не

...
Джулиана Гани се прави на много вървежна, но всъщност не
Коментари Харесай

Прави се на гъзарка, но истината е друга: С какво се облича Джулиана Гани

Джулиана Гани се прави на доста вървежна, само че в действителност не и се харчат пари за маркови облекла. Тя сама споделя, че се облича с реплики.

Всеки, който схваща от първокласни облекла може елементарно да разбере, че облеклата на Гани са подправени. Да, тя може да излезе от селото, само че селото от нея никога- майтапят се в мрежата.

„ Нямам срещу репликите, естествено, че в случай че човек има опция, по-добре да си купува истински облекла и обувки. Преди години и аз съм носила висок клас фалшификати и не считам това за нещо неприятно ", споделя Гани, само че не си признава, че към момента ги носи.

Преди да стане известна Джулиана обикаляше пловдивските нощни заведения със съмнителни танцьорки и получаваше смс-и от възрастни господа с въпроса какъв брой би коствала нощ с нея. Днес се прави на доста изискана, само че вълкът козината си мени, а нравът не.

Преди дни русата хала се завърна от Сен Тропе. Фука се, че си купила маратонки на известна марка, за които дала близо хилядарка, само че в евро. Сума, непостижима за джоба на елементарния българин.

Гани роди неотдавна второто си дете. С детокс е съумяла да си върне предходните 50 кг, хвали се в обществените мрежи. Спазва уравновесен хранителен режим и тренира доста.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР