Джулиана Гани се озова в изходна позиция. Въпреки че се

...
Джулиана Гани се озова в изходна позиция. Въпреки че се
Коментари Харесай

Илиян с второ дете от Джулиана Гани, въпреки че са разведени. Теодор е в шок!

Джулиана Гани се озова в изходна позиция. Въпреки че се раздели със скандал с Илиян Найденов и се разведе с него, той продължава да взе участие интензивно в живота й.

Оказва се, че вторият наследник на Джулката по закон е дете на някогашния й брачен партньор. Дори семейството му е вписана Найденов.

Причината е, че детето е родено по-малко от година след развода сред Джули и Илиян. В такива случаи то се приписва автоматизирано на някогашния брачен партньор, в случай че майката не се е омъжила още веднъж.

Гани и актуалният й сътрудник Теодор нямат брак, което в тази ситуация се оказва решаващо. Ето за какво детето се води на Илиян и дори той е задължен да заплаща прехрана на Мис Силикон 2013.

Тео бил напряко в потрес, защото не бил наясно с този закон и го научил чак при раждането на детето, когато не го вписали с неговата фамилия. Полицаят обаче се зарекъл, че няма да остави нещата по този начин и ще си потърси правата в съда.

По всяка възможност съдът ще постанови ДНК-експертиза, с цел да присъди бащинството на Теодор. Всичко това обаче ще отнеме време, което ще удължи кошмара на служителя на реда от Велико Търново.

Припомняме, че Джулиана Гани има два развода зад тила си, макар че е единствено на 32 година За да не урочаса новата си връзка, този път реши да не бърза с брака, само че това се оказа съдбовно.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Джулиана Гани
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР