Джулиана Гани чу за себе си думи, каквито не е

...
Джулиана Гани чу за себе си думи, каквито не е
Коментари Харесай

"Парцал долнопробен! Изрод пластмасов" - Джулиана Гани е в шок! (ето кой изрече тези обиди към нея - СНИМКИ)

Джулиана Гани чу за себе си думи, каквито не е предполагала, че някой ще изрече за нея. Поне не и прочут човек, освен това непосредствено в общественото пространство. Е, случи се, въпреки че тя първа даде ход на абсурда.

Помним, че преди дни Джулката изригна против артиста Иво Димчев, който завоюва в " Черешката на тортата " с меко казано нетипични и странни хрумки. Той да вземем за пример даде на гостите си да пият вино от кръвни банки, а храната му била дъвкана, преди да е готвена - съгласно думите на Гани.

" Не мога да приема такива извращения и не, това не е човек, който да демонстрират по малкия екран, че и премия да взима. Децата ни не трябва да стават очевидци на сходни упадъчни гледки ", разпени се силиконката в мрежата, а реакцията на Иво Димчев не закъсня.

Певецът по този начин изригна, че сме сигурни в едно - в случай че Ганито му беше пред очите, щеше да я раздра, или най-малкото да й оскубе до корен всички екстеншъни. Вербалната му офанзива обаче не беше по-слаба.

" Ти ли, бе?! Ти, която си противен и дословен противовес на женската хубост. Ти, която не приличаш на нищо и мозък нямаш, ти ли ще даваш оценки и ще слагаше етикети на хората?! Парцал подобен, урод! Това, че си парцал без фикция и въображение, го знаем от дълго време, само че и че си парцал без възприятие за комизъм... Ужас! Уволнена си! Омитай се! ", попиля я Иво Димчев в отговор.

Джулиана е гневна и се зарече, че няма да остави нещата по този начин.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР