Джордж Клуни се завръща в телевизията 20 години след участието

...
Джордж Клуни се завръща в телевизията 20 години след участието
Коментари Харесай

Джордж Клуни се завръща в телевизията с минисериал по "Параграф 22"

Джордж Клуни се завръща в малкия екран 20 години след присъединяване си в медицинския сериал " Спешно поделение ". Този месец той ще се появи на дребния екран в акомодация по романа на Джоузеф Хелър " Параграф 22 ", написа " Ройтерс ".

Според Клуни романът е много комплициран и таман това го прави подобаващ за минисериал. Освен като част от актьорския екип, носителят на две награди " Оскар " е и изпълнителен продуцент и режисьор на два от 6-те серии на " Параграф 22 ". Действието в романа се развива по време на Втората международна война. Той е трагикомична рецензия на бюрократичната система, която следва своя логичност, постоянно несъвместима със здравия разсъдък.

" Мисля, че това е занимателен метод да се опише тази история, тъй като е мъчно да я вместиш във филм от два часа ", сподели Клуни по време на премиерата на минисериала във вторник в Лос Анджелис. " При работата си не сме подчертали върху това, че работим за телевизия, макар че малкия екран и стрийминг услугите станаха по-интересни от филмите. Фокусирахме се върху това да разкажем добра история ", добави той.

Романът на Джоузеф Хелър е публикуван през 1961 година, а през 1970 година има своята първа киноадаптация. Главният воин в него е водачът на бомбардировач Йосарян. Той е ядосан от това, че управлението на армията не стопира да усилва броя на задачи, които са му нужни, с цел да бъде освободен от работа.

Единственият метод, по който той може да избегне присъединяване си в задачи, е да бъде разгласен за ненормален. Но за задачата той би трябвало да покаже подготвеност да взе участие в по-опасни задачи. Това основава и парадокса в романа.

По време на премиерата Клуни засегна и тематиката неговата другарка и някогашна актриса Меган Маркъл, която предходната година се омъжи за принц Хари и роди техния наследник в понеделник. Клуни участва на сватбата на двойката и нееднократно подлага на критика държанието на медиите по отношение на тях.

Според него нарасналото медийно въздействие е част от това да си кралска персона, само че медиите не подхождат по верния метод към Меган Маркъл. " Мисля, че хората би трябвало да се държат по-мило с нея. Все отново тя е просто една жена, която преди малко роди ", разяснява той.

Първият епизод на " Параграф 22 " ще бъде излъчен на 17 май. В минисериала вземат участие още Кристофър Абът, Люк Дейвис и Хю Лори.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР