Джони Деп направи първа публична поява след широко отразяваното дело

...
Джони Деп направи първа публична поява след широко отразяваното дело
Коментари Харесай

Джони Деп се пошегува с делото и Амбър Хърд по време на изненадваща поява

Джони Деп направи първа обществена поява след необятно отразяваното дело за клюка против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.

59-годишният артист изненада публика и зрители на  Видео музикалните награди на MTV в неделя вечер, участвайки за малко като признака на оценките – Лунния човек , под чиято форма са и статуетките, раздавани на церемонията. Деп обаче не беше в самия костюм – вместо това очевидно бе единствено лицето му, а гласът му прозвуча на запис.
                           

„ Искам единствено да знаете, хора, че съм разполагаем за рождени дни, бар мицва, бат мицва, сватби, събуждания, всевъзможни неща, от които се нуждаете “ , сподели артистът, преди да добави: „ И знаете ли какво? Имах потребност от работата. “

Деп сподели видеото в своя Instagram профил. „ Познайте кой? “, написа той в обявата си.

Изглежда артистът загатва за неналичието на задължения след клеветите от страна на Амбър Хърд . Макар да не загатва някогашния си сътрудник по име, в есе за The Washington Post от 2018 година Хърд назовава себе си „ обществена фигура, представител на жертви на домашно принуждение “. Според юристите на артиста това е навредило „ неизчислимо “ на кариерата му, коствайки му загуба на функции в киното.

Съдът се произнесе в интерес на Деп през юни, само че присъди и 2 милиона $ на Хърд, откакто откри, че артистът я е оклеветил посредством юриста си. От своя страна, актрисата би трябвало да изплати на някогашния си брачен партньор 50 милиона $.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР