Джо Ландо става известен с участието си в телевизионната драма

...
Джо Ландо става известен с участието си в телевизионната драма
Коментари Харесай

25 години след Д-р Куин Лечителката - как изглежда Джо Ландо сега

Джо Ландо става прочут с присъединяване си в телевизионната драма " Д-р Куин Лечителката ". Актьорът влиза в ролята на Байрън Съли през всичките шест сезона на сериала - от 1993 до 1998 година А през днешния ден, вече на 60 години, Ландо към момента представлява интерес за почитатели. И всички се чудят за какво към този момент я няма дългата коса, с която разтуптя сърцата на фенките на сериала.
 Лоренцо Ламас 30 години след
30 години след " Ренегат " - по какъв начин наподобява акторът Лоренцо Ламас през днешния ден

Доброто-лошо момче, по което всички въздишахме

Но до момента в който Ландо наподобява доста по-различно от най-популярния си воин в наши дни, той към момента има сполучлива кариера и към момента играе в известни филми и излъчвания. Преди да се причисли към доктор Куин, Ландо се появява в One Life to Live и в Guiding Light, а неотдавна се върна към сапунените опери. През 2018 година той имаше роля в The Bold and the Beautiful.

" Звучеше занимателно и се оказа положително решение ", споделя той пред Toronto Sun за ролята. " Никога не съм вирнал носа си във връзка с сапунките, тъй като това е извънредно тежка работа. Сапунените звезди са като маратонци. "

Що се отнася до персоналния му живот, Ландо е женен за Кирстен Барлоу от 1997 година, с която имат четири общи деца. И това е съвсем всичко, което обществеността знае, тъй като Ландо не споделя постоянно детайлности от персоналния си живот в изявленията.

Още през 2010 година артистът приказва за децата си с Chicago Parent и споделя, че не се е занимавал с толкоз доста натрапчиви почитатели, както по време на разцвета на сериала " Д-р Куин Лечителката ".

" Случвало се е и преди с децата, когато бяха доста по-малки ", споделя той. " Малко е тревожно, когато започнете да мислите за това. Сигурен съм, че те са благи, безобидни хора, само че са непознати, които се появяват на прага ми. А аз не предизвиквам такова нещо на хората - не бих се появил в къщата ти, в случай че не съм се обадил. Просто е друго. Харесвам спокойния си живот. Харесва ми по този метод. Обичам да работя доста и да вардя тишина, а до момента имах шанс в кариерата си да имам и двете. "

Членовете на актьорския състав на " Д-р Куин Лечителката " се събраха още веднъж през последните години и то на няколко пъти. През 2020 година актьорският състав още веднъж бяха дружно виртуално, с цел да показа своите мемоари от фотосите на шоуто. След това, през декември 2021 година, Ландо, Джейн Сиймор, Уилям Шокли и Джейсън Леланд Адамс се мотаеха, с цел да отпразнуват 60-ия рожден ден точно на Съли.

В допълнение към събиранията им с други членове на актьорския състав, Сиймор и Ландо са изключително близки. Говорейки пред Us Weekly през 2019 година, Сиймор го назовава " най-близкия ми приятел на планетата. "

Toronto Sun го питат и какво мисли за концепцията за възобновление на сериала за доктор Куин.

" Мисля, че ще проработи ", сподели Джо Ландо. " Те биха могли изцяло да го създадат подобаващ за днешните проблеми и по-суров, не толкоз характерен, както беше в началото. Жените са били доста могъщи по време на ерата на Златната тресчица и това би резонирало през днешния ден. Бих го направил на мига и знам, че би го направила и Джейн Сиймор. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР