Джо Джойс победи Даниел Дюбоа с технически нокаут в 10-ия

...
Джо Джойс победи Даниел Дюбоа с технически нокаут в 10-ия
Коментари Харесай

Джо Джойс отказа Дюбоа в 10-ия рунд

Джо Джойс победи Даниел Дюбоа с механически нокаут в 10-ия рунд и записа 12-и триумф на професионалния кръг, като в това време нанесе първа загуба на Дюбоа. Двубоят в тежка категория сред двамата британци се състоя в Уестминстър тази нощ, откакто три пъти беше отлаган поради пандемията от ковид. Далеч по-опитният Джойс подходи тактически вярно и дочака мига, в който да повали противника си.

Дюбоа беше спечелил с ноакут 14 от предходните си 15 мача. Той стартира по-предпазливо, до момента в който Джойс търсеше замяна на удари през цялото време. Във втория рунд Дюбоа вкара серия тежки удара, само че Джойс се измъкна от неприятната обстановка.

В третия и четвъртия рунд още веднъж Даниел Дюбоа домнираше, само че няколко пъти разреши да бъде контраатакуван. В резултат на получените удари в главата, лявото око на родения в Гринуич боксьор стартира да се подува.

Постепенно мачът стана по-равностоен, а окото създаваше проблеми на Дюбоа. Двамата се постановяваха безмилостно, само че Джойс изглеждаше по-свеж. В десетия рунд той
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР