Джо Байдън вече поведе в битката за щата Джорджия, който

...
Джо Байдън вече поведе в битката за щата Джорджия, който
Коментари Харесай

Байдън все повече се доближава до Белия дом

Джо Байдън към този момент поведе в борбата за щата Джорджия, който дава 16 електорални гласа, съобщи CNN. Кандидатът за президент на демократите води с 917 гласа, при 99% преброени бюлетини. Допреди към час към момента актуалният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп водеше там, само че единствено с 463 гласа.
Засега Байдън води още в Невада и Аризона, а Тръмп е напред в Пенсилвания и Северна Каролина. В Пенсилвания обаче занапред се броят над 163 000 бюлетини, най-вече от окръзи с изявена поддръжка за демократите. Каква е картината дотук -!
 Тръмп се смята за победител според гласове, които той вижда като законни Тръмп се смята за победител според гласове, които той вижда като законни
Настоящият американски президент Доналд Тръмп упрекна демократите в интервенция в изборите посредством " лъжливи анкети и изследвания ", съобщи БГНЕС....
Припомняме, че с цел да завоюва някой от двамата, би трябвало да събере 270 електора. Дотук CNN пресмята, че Байдън има 253 сигурни електора, а Тръмп - 213. Ако Байдън завоюва в Джорджия, той ще има 269 електора - агонизиращо близо до заветната цел.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР