Джипът, в който бяха намерени половин милион лева при спецакция

...
Джипът, в който бяха намерени половин милион лева при спецакция
Коментари Харесай

Вижте джипа с пловдивски номер, в който изненадаха хората на Арабаджиев с много пари!

Джипът, в който бяха открити половин милион лв. при спецакция сега е паркиран до ОДМВР – Бургас, предава Burgas24.bg . Именно в БМВ-то с пловдивска регистрация са пътували арестуваните за 24 часа трима мъже.

В рамките на следствието по досъдебното произвеждане за данъчни закононарушения и пране на пари, по което бяха упрекнати членове на фамилия Арабаджиеви и техни чиновници, на 11 септември 2018 година в Бургас бяха извършени процесуално-следствени дейности.

При полицейска инспекция на джип с трима пасажери, у двама от тях са открити хартиени пликове, съдържащи към половин милион лв.. По случая неотложно е известена Специализирана прокуратура.

По необходимост процесуално-следствените дейности са предоставени на ОДМВР-Бургас. Установено е, че едно от лицата, у което са открити над 298 000 лв. (изтеглени от банкова институция) е директно обвързвано с ръководството на едно от инкриминираните сдружения по досъдебно произвеждане на СП – на захарния цех " Кристал “ в Пловдив. У друго лице е открита и конфискувана сумата от 200 000 лева

Задържани за 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи са трите лица, конфискуван е и джипът, с който са се придвижвали. Установява се тяхната съпричастност в възможна незаконна активност и присъединяване в разкритата проведена незаконна група за асимилиране на неследващ се Данък добавена стойност, в това число от фиктивни покупко-продажби на захарния цех в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР