Джиджи Хадид и Зейн Малик са от онези звездни двойки,

...
Джиджи Хадид и Зейн Малик са от онези звездни двойки,
Коментари Харесай

Бременна ли е Джиджи Хадид

Джиджи Хадид и Зейн Малик са от тези звездни двойки , за които нееднократно сме се чудили дружно ли са сега или не. Двамата на няколко пъти се разделят и по-късно се събират и явно любовта им е по-силна от събитията, които ги карат да си дават почивки.

А последната информация за Джиджи и Зейн е доказателство, че не просто са дружно, а се обичат повече от всеки път и са подготвени да преминат на идващ, много сериозен стадий от връзката си.

TMZ, базирайки се на източници на фамилията, разгласява новината, че моделът е в очакване на първото си дете . По-голямата от сестрите Хадид, която преди дни навърши 25, е бременна в петия месец и бащата е Зейн.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @buseonthego на Апр 28, 2020 в 11:55 PDT

За последно видяхме двамата на фотография от рождения ден на Джиджи, на която театралничат дружно със сестра й Бела. Появиха се даже съмнения, че това е било двойно празненство, на което бъдещата майка е разкрила и пола на бебето. Причината - розовите и сини балони, каквито се употребяват тъкмо за тази цел, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на Апр 24, 2020 в 6:56 PDT

Джиджи и Зейн се събраха за следващ път през декември предходната година. Ако е правилно, че Хадид е към петия месец, това значи, че незабавно са се захванали с бебеправене и бързо им се е получило. Разбира се, съществува и разновидността да са дали следващ късмет на любовта си и доста по-рано.
 Джиджи Хадид и по какъв начин моделът означи рождения си ден
Специалният рожден ден на Джиджи Хадид

За какво благодари моделът

В последно време по-малката сестра Хадид не разгласява в профилите си доста фотоси, изключително в цялостен растеж. На фрагментите от рождения й ден пък не се вижда изключително коремче. Но като се има поради съвършените й форми, даже в действителност да е бременна, това към момента няма да си проличава изключително.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gigi Hadid (@gigihadid) на Апр 8, 2020 в 2:16 PDT

Новината за възможното бъдещо бебе на Джиджи и Зейн към момента няма изрично удостоверение от двойката и може да се окаже надалеч от истината. Но, признаваме си, се размечтахме да забележим Хадид с бременно коремче, както и първия правоприемник на красивата двойка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР